Tint kreatív ügynökség

Személyre szabott, letisztult
weboldalak, webáruházak készítése

Egyedivé tesszük vállalkozása internetes megjelenésést
az esztétikum és a funkcionalitás ötvözésével.

Ismerje meg milyen előnyöket nyújtanak weboldalaink ügyfeleink számára

Grafikai és digitális tervezői hátterünkre alapozva elkötelezetten élesítjük az Ön márkaképét, hatásos vizuális kommunikációt dolgozunk ki online jelenlétéhez.

Egyedi, vállalkozására szabott weboldal

Honlaptervezési szakértőként megértjük, hogy minden vállalkozásnak és minden iparágnak más és más igényie vannak. Ezért szánunk időt arra, hogy megismerjük vállalkozása marketing-és digitális céljait. Minden weboldal készítési projektben belső fejlesztések, design-munkák és kódellenőrzések zajlanak le, hogy gyorsan és személyre szabottan elkészülhessen megújult webhelye.

Felhasználóbarát felépítésű weboldal készítés

A tartalomkezelők, amelyet a weboldal készítéshez választunk. Például több mint 25 millió ember által használt WordPress blogíró rendszerből teljes CMS-vé fejlődött, több százezer beépülő modullal, widgettel és témával. Hatékony, funkcionális webhelyeket fejlesztünk, amelyeket az emberek szeretnek, és amelyekkel könnyű dolgozni. Nincsenek bonyolult webhelyfrissítések, csak egyszerű automatikus munkafolyamatok, amelyek folyamatosan naprakészen tartják adatait.

Előrejutás az internetes keresések közt

Fejlett SEO technikáink feljebb helyezik webhelyét a keresési rangsorban. Átfogó kutatások, SEO auditok, kulcsszóválasztás, innovatív webhelytérképezés és oldaloptimalizálás segítségével azon dolgozunk, hogy webhelye minden keresőmotor élére kerüljön, olyan felhasználókat vonzzon be, akik potenciális ügyfelekké konvertálhatóak.  Előkészítjük oldalát, hogy a Google Analytics segítségével mérhesse előrehaladását.

Reszponzív weboldalak készítése

Az általunk tervezett weboldalak minden eszközön használhatóak, mivel bármilyen felbontáshoz megfelelően alkalmazkodnak. Ahogy egyre többen fordulnak mobileszközökhöz internetes kereséseik elvégzéséhez, egyre fontosabbá válik, hogy webhelye minden eszközön tökéletes felhasználói élményt nyújtson.

Kreatív design

Mi időt szánunk arra, hogy webtervezői készségeinket felhasználva olyan megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek magukba foglalják az Ön elképzeléseit. Gondoskodunk arról, hogy olyan weboldalt kapjon, amely zökkenőmentesen működik vállalkozása és ügyfelei számára egyaránt. Míg az egyszerű megoldások költséghatékonyabbnak tűnhetnek, egy jól megtervezett kreatív webhely különbséget tehet a siker és a kudarc között.

Legújabb technológiák

Weboldalaink nemcsak vizuálisan vonzóak, hanem praktikusak is tetőtől talpig. Weboldalakat tervezünk, amelyeket látogatói könnyedén használhatnak a legmodernebb technológiák alkalmazásával, weboldalainkat minden modern böngészővel kompatibilissé tesszük.

a tint.hu

Készen áll az Ön céljainak
megvalósítására

Kapcsolat

Legyen bármilyen egyszerű kérdése, ötlete vagy felkérése vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot

Egyedi, figyelemfelkeltő grafikai munkák

Amennyiben szórólapok, levélborítók, névjegykártyák, logók vagy bármilyen egyéb márkakommunikációs termék megtervezésére van szüksége, keressen fel minket és vállalkozásának megismerésétől kezdve a kész dizájn átadásáig mindent ránk bízhat.

FAQ

Átlagosan négy-hat hetes átfutási idő alatt készítünk el egy oldalt, de minden projekt ütemét az igények határozzák meg. Ez függ többek közt attól hogy mennyi információ áll rendelkezésüknre a kezdeti szakaszokban vagy a visszajelzések gyakorisága. Ezeken kívül a funkcionalitási igények is szerepet játszhatnak – az összetettebb oldalak fejlesztése több időt vesz igénybe.
Van! Számos ügyfelünknek nyújtunk folyamatos támogatást. Az ezzel kapcsolatos információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.
Ez általában az Ön feladata. Ön a szakértő a vállalkozásában, ezért általában az a legjobb, ha Öntől származik a szöveg. Ha segítségre van szüksége, fel tudjuk ajánlani szövegírási szolgáltatásunkat, amely során felár ellenében segítünk optimalizálni meglévő tartalmát vagy eredeti szöveget írni.
Nagyon sok! Az Ön hozzájárulása és visszajelzése döntő fontosságú ebben a folyamatban. Éppen ezért kezdjük sok kérdéssel az Ön igényeiről, tetszéseiről, szükségleteiről, és együtt dolgozunk Önnel a megfelelő megjelenés és funkcionalitás kialakításán.
Természetesen! A mobilbarát weboldal minden eddiginél fontosabb! Keményen dolgozunk azon, hogy webhelye nagyszerűen nézzen ki minden különféle eszközön.
Mi mindig csak egy e-mailre vagyunk! Azért vagyunk itt, hogy annyit segítsünk, amennyire szüksége van, és nem fogunk eltűnni, ha az oldalt elkészítettük. Sok éve csináljuk ezt, így egyhamar nem megyünk sehova.

Munkáink

FabLabBudapest | WovenFutures

Egy egyhetes művészi program számára készítettünk landing page-t, amely megismertette az érdeklődőkkel a legfontosabb részleteket.

Bro-Ker-Bét cégcsoport

Egy négy cégből álló cégcsoport teljeskörű bemutatására hoztuk létre a megújult weboldalt. Feladatunk a weboldal designja és a WordPress keretrendszerben való felépítése volt.

Barbebitattoo.hu

Egy a közelünkben tevékenykedő tetováló számára készítettük el első weboldalát. Feladatunk a weboldal megtervezése és annak felépítése volt.
Készen áll vállalkozása teljes megújulására?

Kérjen ajánlatot!