Tint kreatív ügynökség

Közösségi média megjelenésének, kezelése
felépítése, növelése

Segítünk a közösségi médián keresztül átadni vállalkozása üzenetét. Kialakítjuk online márkakommunikációját.

Hogyan érhet el több emberhez vállalkozása?

Fel kell ismerni azt, hogy ügyfelei szinte biztosan használják a közösségi médiát, legyen az Facebook, Instagram, Twitter vagy LinkedIn. Itt töltik idejük jelentős részét, válaszokat keresnek, termékeket vásárolnak vagy tartalmat osztanak meg. Éppen ezért kell az Ön vállalkozásának is ott lennie.
Olyan közösségimédia-stratégiát hozunk létre, amely megfelel ügyfeleink igényeinek és költségvetésének.

Erős, konzisztens közösségi jelenlétet építünk ki a rendszeres vonzó és márkahű tartalom biztosításával.

Olyan kampánytervet alakítunk ki, amely elmeséli márkája történetét, akár egyszeri bejegyzéseken, akár sorozatokon keresztül.

a tint.hu

Készen áll az Ön céljainak
megvalósítására

Kapcsolat

Legyen bármilyen egyszerű kérdése, ötlete vagy felkérése vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot

Vállalkozása online megjelenéséhez szükség van egy kiemelkedő weboldalra

Weboldal készítési szolgáltatásunk során a márkáját középpontba helyezve készíthetjük el teljes online megjelenését. Legyen szó webáruházról, landing page-ről, bemutatkozó oldalról, segítünk elkészíteni azt.

FAQ

A legtöbb felhasználó a Facebook-ot és az Instagram-ot használja, így mi is azt javasoljuk, de amennyiben vállalkozásának tevékenysége más platform felhasználói számára lehet érdekes, úgy természetesen másra is van lehetőség.
Alapvetően a legoptimálisabbnak a heti 3 közzétételt tartjuk, de amennyiben külön igény van rá, hogy ennél több vagy kevesebb jelenjen meg, úgy arra is van lehetőség.
Az általunk készített anyagok általában a vállalkozásának tematikájához kapcsolódó képi, marketingszövegek, esetenként vagy igény szerint videós tartalmak. Ezek megbeszéléstől függően általunk készített forrásból is származhatnak, vagy különféle gyűjtőoldalakról is kikerülhetnek.
Minden hónapban személyre szabott jelentést készítünk a kampány céljaival szembeállítva az elért előrehaladást. Minden havi felülvizsgálat után kijelentjük tanulságainkat, és folytatjuk az egyes kampányok finomítását, hogy minden hónap jobb legyen, mint az előző.
Mivel ezen keresztül az embereket egy adott helyre irányíthatja, például a webhely kapcsolatfelvételi űrlapjaira vagy a termékoldalakra. Ez ideális arra, hogy az embereket közvetlenül egy adott termékoldalra tudja küldeni, és elkerülje a felhasználói út szükségtelen lépéseit.
Az első hónapot követően ennek minimális időtartama 3 hónap. Az első hónap eredményei, tapasztalatai alapján javasoljuk a hosszabb távú szerződések megkötését.

Munkáink

FabLabBudapest | WovenFutures

Egy egyhetes művészi program számára készítettünk landing page-t, amely megismertette az érdeklődőkkel a legfontosabb részleteket.

Bro-Ker-Bét cégcsoport

Egy négy cégből álló cégcsoport teljeskörű bemutatására hoztuk létre a megújult weboldalt. Feladatunk a weboldal designja és a WordPress keretrendszerben való felépítése volt.

Barbebitattoo.hu

Egy a közelünkben tevékenykedő tetováló számára készítettük el első weboldalát. Feladatunk a weboldal megtervezése és annak felépítése volt.
Készen áll vállalkozása teljes megújulására?

Kérjen ajánlatot!