Tint kreatív ügynökség

Effektív, márkahű és modern
grafikai design munkák

Segítünk a művészetek, az adatok és a marketing összekapcsolásával olyan tartalmas élményeket létrehozni, amelyek növelik márkáját és cselekvésre késztetik a közönséget.

A márkaépítés folyamata

Az értékek megértése

A márka és a grafikai identitás nem a semmiből jelenik meg. A márka kialakítása az alapvető értékek megértésével kezdődik. Meg kell értenünk, miért csinálja azt, amit csinál, és az ügyfeleknek miért kell használniuk termékeit vagy szolgáltatásait.

A gondolatok átadása

Az egy dolog, hogy van ötlete. Más dolog életre kelteni. Tervezőink olyan egyedi vizuális nyelvet fogalmaznak meg, amely magában foglalja az Ön elképzeléseit, és pontosan megmutatja, miről is szól.

A lehetőség megtalálása

Valószínű, hogy egy zsúfolt piactérre lépsz be. Mielőtt tervezőink felemelnének egy ujjal, meg kell értenünk, hogy Ön hol illeszkedik be. Ügyfelei igényeinek és versenytársai erőfeszítéseinek kutatásával megtaláljuk a rést.

a tint.hu

Készen áll az Ön céljainak
megvalósítására

Kapcsolat

Legyen bármilyen egyszerű kérdése, ötlete vagy felkérése vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot

FAQ

Igen! Weboldal készítéssel is foglalkozunk, ezzel kapcsolatban további információkat olvashat oldalunkon.

Amit egy grafikus behoz a folyamatába, az a grafikai tervezés elemeinek és alapelveinek mélyreható ismerete, valamint az asztali kiadói és képalkotó programok használatához szükséges szoftveres ismeretek. A grafikus a fájlok mások általi használatra való felkészítésében is jártas – legyen szó nyomtatott vagy digitális munkáról, így biztos lehet abban, hogy a kész munkával semmilyen probléma nem fog felmerülni.
Ez a telítettségünktől függ, de általában el tudjuk fogadni az Ön ilyen irányú kérését. Ebben az esetben a munkáért sürgősségi díjat számítunk fel.
Mindaddig, amíg a kezdeti összefoglalóban egyértelmű képet kapunk az igényekről, nem merülhet fel ilyen gond. Ennek elkerüléséért több vázlatot is készítünk, hogy az Ön választása alapján folytassuk a munkát.
Ha elkészültünk a tervvel, át tudjuk adni a végleges fájlt:
– e-mailben csatolmányként mérettől függően
– feltöltve egy felhőtárhelyre
– Ritka esetekben akár CD-re vagy USB-re is menthetjük a fájlokat, és postai úton vagy futárral kézbesíthetjük.

Munkáink

FabLabBudapest | WovenFutures

Egy egyhetes művészi program számára készítettünk landing page-t, amely megismertette az érdeklődőkkel a legfontosabb részleteket.

Bro-Ker-Bét cégcsoport

Egy négy cégből álló cégcsoport teljeskörű bemutatására hoztuk létre a megújult weboldalt. Feladatunk a weboldal designja és a WordPress keretrendszerben való felépítése volt.

Barbebitattoo.hu

Egy a közelünkben tevékenykedő tetováló számára készítettük el első weboldalát. Feladatunk a weboldal megtervezése és annak felépítése volt.
Készen áll vállalkozása teljes megújulására?

Kérjen ajánlatot!